خوردن نوشیدنی های زیر به این مزاج کمک می کند مانند؛ شربت زعفران، نوشیدنی هایی که در ترکیب خود دارچین دارد، نوشیدنی با طعم زنجبیل، دمنوش بادرنجبویه، شربت عسل، شربت شیره انگور، شربت شیره خرما و همینطور میوه های مناسب برای این مزاج میوه های شیرین هستند.
غذاهای مفید برای افراد سودایی چیست؟ گوشت گوسفند، کبوتر، شتر، روغن زیتون، آلو، اسفناج، هویج آب پز، ریحان، جعفری، شیره انگور توت و خرما، شربت خاکشیرو بهارنارنج، گل گاو زبان، زعفران، خرما، انجیر، عرق بادرنجبویه، گزنه، گلاب
پاسخ به رضوان سردیجاتتو کم کن وبه یک متخصص طب سنتی مراجعه کن
از جمله دمنوشهای مؤثر بر روی لاغری افراد بلغمی، میتوان به دمنوش بادرنجبویه اشاره کرد. این دمنوش علاوه بر درمان بلغم فواید دیگر هم دارد نظیر: بهبود زخم، کاهش استرس و اضطراب، کاهش میزان کلسترول خون و پیشگیری از بروز مشکلات قلبی و عروقی.
سلام من خلط گلودارم مخصوصا اول صبح ریزش مو دارم وموخوره زودعصبانی میشم زود خسته میشم همیشه خوابم میاد پادرد شدید دارم وخشکی وبدرنگ شدن پوست. لطفا راهنمایی کنید ممنونم
مصرف بسیار کم شیر گرم شده، حتماً با مقدار کمی عسل یا گلاب
سودا یکی از چهار خلطی اصلی هست که بدن ما از آن ها تشکیل شده است (صفرا، سودا، بلغم، دَم یا همان خون) هر کدام از این اخلاط وظایف بخصوصی دارند که موجب ادامه حیات ما هستند.
رنگ ماه تولد متولدین فروردین تا اسفند؛ تاثیر رنگ شانس در زندگی
همچنین اگر شخص مبتلا به مشکلات مزاج سوداوی و بیماری های سوداوی بوده و طی سالیان طولانی بنا به هر دلیلی در صدد درمان آن برنیامده باشد آن اخلاط عادی به مرور و به دلیل تجمع در بدن تبدیل به سودای سوخته خواهند شد.
همانطور که گفتیم زمانی که غلبه بلغم به حد زیادی در بدن میرسد، دیگر اصلاح تغذیه به تنهایی پاسخگو نیست. بلکه به کمک یک داروی بلغم زدای قوی نیز نیاز است.
بیشتر افراد به دنبال روشهایی برای درمان خانگی بلغم شکم هستند، در این خصوص باید بدانید یکی از روشهای موجود استفاده از دمنوشهایی است که برای درمان بلغم مؤثر و مناسب میباشند.
چنانچه بلغم در بدن تجمع پیدا کند، طب سنتی استفاده از بادکش و روغن گرم را پیشنهاد مینماید. میتوان با انجام هفت جلسه بادکش به پاکسازی خون از بلغم کمک نمود و انواع درد و رنج ناشی از تجمع بلغم را کاهش داد.
از دیدگاه طب سنتی، بدن انسان از عناصر اربعه (آب، خاک، هوا و آتش) ساخته شده است و با اخلاط اربعه (صفرا، دم، بلغم و سودا) کنترل میشود. وقتی غذا در بدن هضم و جذب میشود، اخلاط اربعه را تولید میکند که باعث رشد اندامها و بازسازی اعضای آسیب دیده میشوند و امکان حرکت کردن را برای انسان فراهم میکنند.
در علم مزاج شناسی افراد به صورت طبیعی ممکن است یکی از چهار طبع (چهار خلط) دم، صفرا، بلغم و سودا باشند؛ اما در اثر مصرف برخی از مواد غذایی ویا به دلیل سبک زندگی، ممکن است یکی از این خلطها در فرد افزایش پیدا کند و در نتیجه وضعیت سلامت فرد تغییر کند.
Comments on “The smart Trick of افراد بلغمی That Nobody is Discussing”